Всички тоалетни в района са заключени, дори тези на яхт клуба.

...
Всички тоалетни в района са заключени, дори тези на яхт клуба.
Коментари Харесай

Рибари: Всички обществени тоалетни на Морска гара са заключени, трябва да цапаме морето


" Всички тоалетни в региона са заключени, даже тези на яхт клуба. Ние сме няколко дами и то на възраст, които обичаме да ловим риба на Морска гара и за нас е доста мъчно да се оправим с този проблем. От една седмица сме принудени да вървим до заведения наоколо до зоната, където ни поучават да си купим най-малко кафе, с цел да употребяваме тоалетните. Имахме доста сериозен спор, когато помолихме да ни отключат тоалетната на яхт клуба. Вярно е, че това е до някъде частна зона, само че ние имаме естествени човешки потребности. Мъжете се облекчават в морето, вършат го с принуда, несъмнено, само че нямат избор. Ние обаче нямаме никаква сходна опция.

Дори двете нови тоалетни, които бяха направени в така наречен " свободна зона ", бяха заключени. Да не приказваме, че те имат някакви железни уреди като метрото в Москва и възрастните хора като си пуснат левчето, с цел да ги употребяват, постоянно не съумяват в точния момент да се промушат и може да се подмокрят до момента в който влязат. Така хем са си платили, хем не са употребили " услугата ". Да не приказваме, че паркингът също е заплатен - левче на час. Не мисля, че в този смисъл зоната е свободна. Ние постоянно идваме с коли, тъй като носим столче, кошница, кофа и въдица, та като стоим пет часа и престоят ни излиза много солен. Трябва да се има поради, че множеството риболовци са фенове на пенсионна възраст.  Да речем, че нас никой не ни кара принудително да ловим риба там, не че има къде другаде.

Ами какво става с туристите, които идват с корабчета на Морска гара, както и жителите, които обичат да се разхождат край Вълнолома? Те също са лишени от нещо толкоз обикновено и належащо като социална тоалетна. Добре е да се вземат ограничения този проблем да се реши, с цел да не се излагаме пред чужденците, както се споделя ", разяснява дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР